Στην ιστοσελίδα μας μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στους παρακάτω τρόπους αποστολής:
• Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με συνεργαζόμενα οχήματα ΔΧ στον τόπο που επιθυμείτε, επί του πεζοδρομίου (για παραδόσεις εντός κτηρίου εφαρμόζονται επιπλέον κόστη μεταφοράς κατόπιν συμφωνίας).
Το κόστος της μεταφοράς είναι 20 ευρώ + ΦΠΑ, για περιοχές εντός Αθηνών και 30 ευρώ + ΦΠΑ, για περιοχές σε ακτίνα μεγαλύτερη των 20 χλμ από το κέντρο της Αθήνας.
• Αποστολή πραγματοποιείται και μέσω της μεταφορικής εταιρείας που εσείς θα επιλέξετε, με δική σας επιβάρυνση του κόστους. Η μεταφορά των προϊόντων σας στην εκάστοτε μεταφορική εταιρεία είναι δωρεάν και το κόστος της καλύπτεται από την εταιρεία μας.
• Για αποστολές εκτός Ελλάδος ισχύουν προσαρμοσμένες χρεώσεις, οι οποίες προκύπτουν έπειτα από προσωπική συνεννόηση με τον πελάτη.
• Σε περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας δεν πραγματοποιηθεί και ξανά αποσταλεί επιβαρύνεστε εκ νέου τα προβλεπόμενα κόστη μεταφοράς.  
Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας και αποστέλλεται εντός 10-13 εργάσιμων ημερών.
Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντων, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας.
Οι παραπάνω προθεσμίες ενδέχεται να διαφοροποιούνται υπό τις εξής περιπτώσεις:
• Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα ειδικών διαστάσεων και προδιαγραφών, τα οποία χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία και ειδική μεταχείριση.
• Για μη προβλεπόμενους λόγους, οι οποίοι ενδέχεται να επηρεάσουν ή και να διακόψουν την ροή των εργασιών. Σε αυτούς τους λόγους συμπεριλαμβάνονται αστάθμητοι παράγοντες, όπως τα ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες παραγόντων που συντελούν στην ομαλή εξέλιξη των εργασιών, καθώς και τυχόν ελλείψεις αποθέματος πρώτων υλών από τους προμηθευτές και βλάβες εργοστασιακών μηχανημάτων.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων είναι η έγκαιρη εξόφληση του οφειλόμενου ποσού (το αργότερο 1 (μία) ημέρα πριν την φόρτωση). Οι ώρες παράδοσης διαφοροποιούνται και συμφωνούνται, κατά περίπτωση, την ημέρα της παράδοσης.