ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας και αποστέλλεται εντός 15-20 εργάσιμων ημερών.
Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντων, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας.
Οι παραπάνω προθεσμίες ενδέχεται να διαφοροποιούνται υπό τις εξής περιπτώσεις:
• Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα ειδικών διαστάσεων και προδιαγραφών, τα οποία χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία και ειδική μεταχείριση.
• Για μη προβλεπόμενους λόγους, οι οποίοι ενδέχεται να επηρεάσουν ή και να διακόψουν την ροή των εργασιών. Σε αυτούς τους λόγους συμπεριλαμβάνονται αστάθμητοι παράγοντες, όπως τα ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες παραγόντων που συντελούν στην ομαλή εξέλιξη των εργασιών, καθώς και τυχόν ελλείψεις αποθέματος πρώτων υλών από τους προμηθευτές και βλάβες εργοστασιακών μηχανημάτων.
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. Ακραίες καιρικές συνθήκες, Απεργίες βιομηχανικών παραγόντων και Έλλειψη αποθέματος πρώτων υλών από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές) δεν είναι εφικτό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω E-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η RIMAR ΟΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και του δικού της ελέγχου και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων είναι η έγκαιρη εξόφληση του οφειλόμενου ποσού (το αργότερο 2 (δύο) ημέρες πριν την φόρτωση). Οι ώρες παράδοσης διαφοροποιούνται και συμφωνούνται, κατά περίπτωση, την ημέρα της παράδοσης.
 
 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους παρακάτω τρόπους αποστολής:
• Η παράδοση και εκφόρτωση των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενα οχήματα Δ.Χ στον τόπο που επιθυμείτε, επί του πεζοδρομίου, καθώς ο οδηγός υποχρεούται να ξεφορτώσει την παραγγελία από το όχημα, εφόσον δεν έχει προηγηθεί κάποια συγκεκριμένη συμφωνία. Το ελάχιστο κόστος της μεταφοράς ανέρχεται στα 30 ευρώ + ΦΠΑ, για τον νομό Αττικής.
Για παράδοση εντός του χώρου σας απαιτείται ειδική συμφωνία με τον μεταφορέα, πριν την ημέρα της φόρτωσης, με επιπλέον χρέωση, η οποία διαφέρει ανά περίπτωση.
• Αποστολή πραγματοποιείται και μέσω μεταφορικής εταιρείας εντός Αττικής, που εσείς θα επιλέξετε, με δική σας επιβάρυνση του κόστους. Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων σας στην εκάστοτε μεταφορική εταιρεία είναι 15 ευρώ + ΦΠΑ .
• Για αποστολές εκτός Ελλάδος ισχύουν προσαρμοσμένες χρεώσεις, οι οποίες προκύπτουν έπειτα από προσωπική συνεννόηση με τον πελάτη.
Σε περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας δεν πραγματοποιηθεί και ξανά αποσταλεί επιβαρύνεστε εκ νέου τα προβλεπόμενα κόστη μεταφοράς.  
Σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει μια παραγγελία και κατά την παραλαβή της διαπιστώσετε ότι λείπει οποιοδήποτε προϊόν ή εξάρτημα αυτού, από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διενεργήσουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται και εφόσον λείπει κάποιο προϊόν από δική μας υπαιτιότητα, να σας το αποστείλουμε, φυσικά χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.