Τι θέλουμε απο εσάς….

OUR SERVICES

01

Σχεδιάστε…… Σχεδιάστε μια κάτοψη του δωματίου της κουζίνας σας. Μην ξεχάσετε να σημειώσετε τις θέσεις των ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τις πόρτες ή τα παράθυρα που έχει ο χώρος.(Το ίδιο ισχύει και για τις ντουλάπες)

OUR SERVICES

02

Επιλέξτε… Γράψτε μας ποια υλικά είναι αυτά που σας ενδιαφέρουν για την κατασκευή των επίπλων κουζίνας ή των ντουλαπών σας (αν είναι δυνατόν και τα χρώματά τους).      

OUR SERVICES

03

Επικοινωνήστε… Στείλτε την κάτοψη σε εμάς με e-mail στο info@rimar.gr ή με FAX (2262073056).

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ….

Μετά απο συννενόηση θα κοστολογήσουμε τα υλικά που χρειάζεστε για την κατασκευή των επίπλων σας.Αν συμφωνήσουμε για την κατασκευή τους, θα σας παραδώσουμε φάκελο με Σχέδιο 3DΚάτοψη, καθώς και αναλυτικά τα Υλικά που θα σας παραδoθούν.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΩΝΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΥΛΙΚΑ

Μπορούμε να σας παραδόσουμε τα υλικά στον χώρο σας ή με μεταφορική εταιρεία, αν είστε εκτός Αττικής, καθώς επίσης μπορείτε να τα παραλάβετε απο το εργοστάσιο μας.

Είναι πολύ εύκολο… με λίγα εργαλεία μπορείτε να τοποθετήσετε μόνος σας τα καινούργια σας έπιπλα.
Η RIMAR μπορεί να σας προτείνει κάποιον συνεργαζόμενο τεχνίτη στην περίπτωση που θέλετε η τοποθέτηση να μην γίνει απο εσάς.

Όλα τα υλικά που θα παραλάβετε είναι προτρυπημένα ή με τα ανάλογα σημαδέματα, ώστε το μοντάρισμα και η τοποθέτηση να είναι πλέον πολύ εύκολη.
ΟΔΗΓΙΕΣΕΝΤΥΠΑΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας σε όλη την πορεία της κατασκευής.
Μπορούμε να σας δώσουμε όποιες συμβουλές χρειαστείτε, για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπορείτε να κατεβάσετε απο το site μας οδηγίες συναρμολόγησης και τοποθέτησης όλων των ερμαρίων, καθώς και των μηχανισμών που θα έχει η κατασκευή σας.
(Η υπηρεσία βρίσκεται υπο κατασκευή)

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας προμηθεύσει και μεμονωμένα υλικά, για τις μικροεπισκευές ή την ανακαίνιση της κουζίνας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας…

contact us