Στην ιστοσελίδα μας μπορείς να πληρώσεις με τους παρακάτω τρόπους:
• Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα, έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας είτε στην ιστοσελίδα μας είτε τηλεφωνικά. Η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

EFG EUROBANK               
Δικαιούχος λογαριασμού: Rimar ΕΠΕ
Λογαριασμός κατάθεσης: 0026.0378.5702.0005.5897         
IBAN: GR4602.6037.8000.0570.2000.55897

Έπειτα από την κατάθεση παρακαλείσθε να στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής σας στο E-mail μας (sales@rimar.gr), με αιτιολογία το όνομα σας και τον αριθμό παραγγελίας, ώστε να γίνει άμεσα η ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 2262.073054 για να γίνει μέσω τηλεφώνου η ταυτοποίηση αυτή.
Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας. Οι πληρωμές – καταθέσεις που πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου, Σάββατο, Κυριακή ή ημέρες αργίας, εμφανίζονται στο λογαριασμό της επιχείρησης την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
• Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην ιστοσελίδα μας. Η πληρωμή αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμής της τράπεζας EFG Eurobank, με την οποία η επιχείρησή μας έχει συνάψει συμφωνία για τη χρήση των συστημάτων τους, με σκοπό την εύκολη, άμεση και κυρίως ασφαλή εξυπηρέτησή σας.
• Πληρωμή στα φυσικά μας Καταστήματα ή στο εργοστάσιο της εταιρείας κατά την παραλαβή των προϊόντων με μετρητά, κάρτα χρεωστική ή πιστωτική.
• Όλες οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας γίνονται σε Ευρώ, οπότε οι τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθεις την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείς στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσεις.
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας.