ΓΕΝΙΚΑ
Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.rimar.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την πλήρη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, ο χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Παρακαλείσθε να ελέγξετε το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας www.rimar.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.


1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
H ιστοσελίδα www.rimar.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας RIMAR OE. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην περιοχή ΠΕΟ Θήβας – Χαλκίδας, Βαθύ Αυλίδας, 32009. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας, όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν διεξοδικά για όλα τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.


2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Τα Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας, το όνομα  και το σήμα της εταιρείας είναι στην αποκλειστική ιδιοκτησία αυτής.
Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της RIMAR OE και ανήκουν στα Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.


3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.rimar.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την πλήρη  συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.
Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (E-shop) της RIMAR OE και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (E-mail).
Τα ανωτέρω στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο στην διαδικασία επεξεργασίας και διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας και για λόγους δικής σας άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης και σε καμία άλλη προωθητική και μη δραστηριότητα.


4. ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τα διαθέσιμα προϊόντα προς πώληση, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rimar.gr και είναι διαθέσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος είτε τηλεφωνώντας σε κάποιο από τα παραρτήματα της επιχείρησής μας.
Η ιστοσελίδα μας εγγυάται την άμεση ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητα ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.
Καταβάλλουμε  καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμά του να αναπροσαρμόζει τις τιμές, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.


5. ΔΙΑΦΟΡΑ
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. Ακραίες καιρικές συνθήκες, Απεργίες βιομηχανικών παραγόντων και Έλλειψη αποθέματος πρώτων υλών από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές) δεν είναι εφικτό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω E-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η RIMAR OE δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και του δικού της ελέγχου και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει μια παραγγελία και κατά την παραλαβή της διαπιστώσετε ότι λείπει οποιοδήποτε προϊόν ή εξάρτημα αυτού, από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διενεργήσουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται και εφόσον λείπει κάποιο προϊόν από δική μας υπαιτιότητα, να σας το αποστείλουμε, φυσικά χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.