ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.rimar.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την πλήρη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνει η ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, ο χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Παρακαλείσθε να ελέγξετε το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας www.rimar.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
H ιστοσελίδα www.rimar.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας RIMAR ΟΕ. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην περιοχή ΠΕΟ Θήβας – Χαλκίδας, Βαθύ Αυλίδας, 32009. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας, όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν διεξοδικά για όλα τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Τα Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας, το όνομα  και το σήμα της εταιρείας είναι στην αποκλειστική ιδιοκτησία αυτής.
Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της RIMAR ΟΕ και ανήκουν στα Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.rimar.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την πλήρη  συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.
Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (E-shop) της RIMAR ΟΕ και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (E-mail).
Τα ανωτέρω στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο στην διαδικασία επεξεργασίας και διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας και για λόγους δικής σας άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης και σε καμία άλλη προωθητική και μη δραστηριότητα.

4. ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τα διαθέσιμα προϊόντα προς πώληση, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rimar.gr και είναι διαθέσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος είτε τηλεφωνώντας σε κάποιο από τα παραρτήματα της επιχείρησής μας.
Η ιστοσελίδα μας εγγυάται την άμεση ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.
Καταβάλλουμε  καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

5. ΔΙΑΦΟΡΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας και αποστέλλεται εντός 15-20 εργάσιμων ημερών.
Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντων, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας.
Οι παραπάνω προθεσμίες ενδέχεται να διαφοροποιούνται υπό τις εξής περιπτώσεις:
• Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα ειδικών διαστάσεων και προδιαγραφών, τα οποία χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία και ειδική μεταχείριση.
• Για μη προβλεπόμενους λόγους, οι οποίοι ενδέχεται να επηρεάσουν ή και να διακόψουν την ροή των εργασιών. Σε αυτούς τους λόγους συμπεριλαμβάνονται αστάθμητοι παράγοντες, όπως τα ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες παραγόντων που συντελούν στην ομαλή εξέλιξη των εργασιών, καθώς και τυχόν ελλείψεις αποθέματος πρώτων υλών από τους προμηθευτές και βλάβες εργοστασιακών μηχανημάτων.
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. Ακραίες καιρικές συνθήκες, Απεργίες βιομηχανικών παραγόντων και Έλλειψη αποθέματος πρώτων υλών από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές) δεν είναι εφικτό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω E-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η RIMAR ΟΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και του δικού της ελέγχου και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων είναι η έγκαιρη εξόφληση του οφειλόμενου ποσού (το αργότερο 2 (δύο) ημέρες πριν την φόρτωση). Οι ώρες παράδοσης διαφοροποιούνται και συμφωνούνται, κατά περίπτωση, την ημέρα της παράδοσης.
 
 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους παρακάτω τρόπους αποστολής:
• Η παράδοση και εκφόρτωση των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενα οχήματα Δ.Χ στον τόπο που επιθυμείτε, επί του πεζοδρομίου, καθώς ο οδηγός υποχρεούται να ξεφορτώσει την παραγγελία από το όχημα, εφόσον δεν έχει προηγηθεί κάποια συγκεκριμένη συμφωνία. Το ελάχιστο κόστος της μεταφοράς ανέρχεται στα 30 ευρώ + ΦΠΑ, για τον νομό Αττικής.
Για παράδοση εντός του χώρου σας απαιτείται ειδική συμφωνία με τον μεταφορέα, πριν την ημέρα της φόρτωσης, με επιπλέον χρέωση, η οποία διαφέρει ανά περίπτωση.
• Αποστολή πραγματοποιείται και μέσω μεταφορικής εταιρείας εντός Αττικής, που εσείς θα επιλέξετε, με δική σας επιβάρυνση του κόστους. Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων σας στην εκάστοτε μεταφορική εταιρεία είναι 15 ευρώ + ΦΠΑ .
• Για αποστολές εκτός Ελλάδος ισχύουν προσαρμοσμένες χρεώσεις, οι οποίες προκύπτουν έπειτα από προσωπική συνεννόηση με τον πελάτη.
Σε περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας δεν πραγματοποιηθεί και ξανά αποσταλεί επιβαρύνεστε εκ νέου τα προβλεπόμενα κόστη μεταφοράς.  
Σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει μια παραγγελία και κατά την παραλαβή της διαπιστώσετε ότι λείπει οποιοδήποτε προϊόν ή εξάρτημα αυτού, από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διενεργήσουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται και εφόσον λείπει κάποιο προϊόν από δική μας υπαιτιότητα, να σας το αποστείλουμε, φυσικά χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Στην ιστοσελίδα μας μπορείς να πληρώσεις με τους παρακάτω τρόπους:
• Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα, έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, είτε στην ιστοσελίδα μας είτε τηλεφωνικά. Η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

EFG EUROBANK                               
Δικαιούχος λογαριασμού: Rimar OE                           
Λογαριασμός κατάθεσης: 0026 0378 5702 0005 5897         
IBAN: GR46 0260 3780 0005 7020 0055 897

ALPHA BANK
Δικαιούχος λογαριασμού: Rimar OE                           
Λογαριασμός κατάθεσης: 2150 0200 2001 167       
IBAN: GR72 0140 2150 2150 0200 2001 167

Έπειτα από την κατάθεση παρακαλείσθε να στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής σας στο E-mail μας (info@rimar.gr), με αιτιολογία το όνομα σας και τον αριθμό παραγγελίας, ώστε να γίνει άμεσα η ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2262073054 για να γίνει μέσω τηλεφώνου η ταυτοποίηση αυτή.
Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας. Οι πληρωμές – καταθέσεις που πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου, Σάββατο, Κυριακή ή ημέρες αργίας, εμφανίζονται στο λογαριασμό της επιχείρησης την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
• Πληρωμή στα φυσικά μας καταστήματα ή στο εργοστάσιο της εταιρείας, κατά την παραλαβή των προϊόντων με μετρητά, κάρτα χρεωστική ή πιστωτική.
Όλες οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας γίνονται σε Ευρώ, οπότε οι τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να ενημερωθείτε για την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσετε.